Geef kleur aan Oostzijderpark en win!

Geef jij kleur aan Oostzijderpark? Doe mee aan onze kleurwedstrijd en maak kans op € 1.500,- om te besteden aan een goed initiatief voor de buurt.

De bouwlocatie van het Oostzijderpark staat momenteel omheind met tientallen bouwhekken. Deze situatie zorgt voor een treurige uitstraling. Dit kun jij veranderen!

We dagen je uit om een tekening te maken waarin je laat zien hoe jij naar de nieuwe wijk Oostzijderpark kijkt! Een wijk zonder auto’s? Een grote speelplaats? Een plek om lekker buiten te sporten? Het maakt niet uit. Laat het ons zien in je tekening en wie weet win jij € 1.500,- voor een initiatief bij jouw in de buurt. Én zie je tekening terug op een doek van 3,5 bij 2 meter!

Hoe doe je mee?
Meedoen kan vanaf 15 februari en is eigenlijk heel simpel. Bij de makelaars HVMS en Saen Garantiemakelaars kun je de kleurplaten ophalen. Dan ga je aan de slag. Vervolgens kun je bij één van deze makelaars je kunstwerk – voor 15 maart – ook weer inleveren.

Vervolgens bepaalt een vakkundige jury, met een lid van het college van B&W van Gemeente Zaanstad, wie de mooiste / beste / leukste of meeste inspirerende inzending heeft gemaakt. Op 29 maart 2019 om 15:00 wordt de winnaar van €1.500,- bekend gemaakt.

Kleurplaten ophalen?
Voor jezelf of je hele klas: kleurplaten ophalen én inleveren doe je hier:

HVMS – Paltrokstraat 20, Zaandam of
Saen Garantiemakelaars – Zuideinde 51, Koog aan de Zaan.

Wil je de A3 kleurplaat zelf printen? Ook dat kan. Download de kleurplaat hier! Let op: dan inleveren moet je alsnog doen op bovenstaand adres.

Doe mee en geef nu al kleur aan Oostzijderpark
!