Timpaan, Ontwikkeladviseur en Gemeente Zaanstad hebben vandaag de koopovereenkomst voor circa 400 woningen in Oostzijderpark getekend.

Namens Timpaan tekende algemeen directeur Ingeborg de Jong, namens Ontwikkeladviseur Jethro van Veen en Theo Decnop en namens de gemeente wethouder Natasja Groohuismink. De ontwikkeling Oostzijderpark is één van de grootste gebiedsontwikkelingen in Noord-Holland. De bouw start eind 2019.

Wethouder Grondzaken, Natasja Groothuismink: “De ontwikkeling van dit gebied is een grote mijlpaal en past bij de Zaanse ambities. De Kogerveldwijk is aan het groeien en we zijn blij met deze stap.”

Directeur van Timpaan, Ingeborg de Jong: “Oostzijderpark past goed bij één van onze ambities: gebiedsontwikkeling op maat. Goed luisteren naar de samenleving, klanten en bewoners is voor ons vanzelfsprekend.”

Nieuwe impressies

Goed nieuws, want er zijn nieuwe impressies voor Oostzijderpark. Het bijzondere van de gebouwen in Oostzijderpark is dat er verschillende gevels naast elkaar gebouwd worden, waardoor de uitstraling van de wijk heel divers en afwisselend wordt.

Stay tuned, want binnenkort volgen er meer impressies!

Interesse? Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief en aan te geven waar je geïnteresseerd in bent.