Schrijf je nu in voor de appartementen van Meiboom

De verkoop van de 24 appartementen in Meiboom is nu gestart. Hoe je ook wilt wonen, in Meiboom vind je een appartement dat bij jouw woonwensen past.

Meiboom springt in het oog. Met hoogwaardige witte bakstenen en omgeven door bomen en in de vorm van een driehoek. Een vorm die als vanzelf ontstond door de plek waar de parklaan de spoorzone snijdt.

Je kunt je nu inschrijven voor een appartement naar keuze via het digitale inschrijfformulier. Bekijk het aanbod en de verkoopdocumenten. Hier vind je de prijslijst, de brochure en andere handige informatie voor de verkoop. Zodra je inschrijving voor één of meerdere bouwnummers is voltooid, ontvang je een bevestiging per e-mail. De inschrijvingsperiode sluit op donderdag 20 mei om 10.00 uur.

Wij hebben alle informatie over Meiboom voor je verzameld in een video. Kijk je mee?

Voor iedereen een thuis

De appartementen in Meiboom variëren in maat M tot XXL, met een afmeting van 67 m² tot en met 129 m². Zo vind je in Meiboom altijd wel een appartement dat bij jouw woonwensen past. De ruime kamers zijn gemakkelijk en praktisch in te delen. Kies voor een appartement met één of drie slaapkamers. Ook de balkons van de appartementen zijn ruim.

Groen en hotspots om de hoek

Vanuit Meiboom zit je zo in het groen. Er zijn twee parken vlakbij, Valdeursloot en het Burgemeester in ’t Veldpark. Maar stap je op de fiets of in je bootje, dan ben je in een mum van tijd bij recreatieplas Jagersveld. En nog iets verderop vind je het weidse, Hollandse polderlandschap. Zin in vertier? Oostzijderpark krijgt eigen horeca, maar je fietst ook zo naar de leukste hotspots van Zaandam. En binnen 20 minuten sta je met de trein in hartje Amsterdam. In Meiboom woon je stads, met genoeg groen en rust om je heen.