Nu te koop

Oostzijderpark is volop in ontwikkeling én in aanbouw. Zo wordt Woonveld A al gebouwd, de eerste appartementen zijn te koop en later dit jaar komen er nog meer woningen in de verkoop. Meiboom trapte af en ging als eerste in de verkoop. De toon was meteen gezet: 24 appartementen, variërend van maat M tot en met XXL, met een zonnig balkon. De eerste koopwoningen in dé nieuwe stadswijk van Zaandam.

Meiboom springt in het oog, met opvallende witte bakstenen, in de vorm van een driehoek en omgeven door bomen. Deze unieke en typerende vorm ontstond als vanzelf op de plek waar de Jacob Israël de Haanstraat de spoorzone snijdt. De appartementen zijn al even markant, met oppervlakten tussen de 67 m² en 129 m². Ze hebben één of drie slaapkamers en hebben allemaal minstens één zonnig balkon.

Wonen in Oostzijderpark

Meiboom was het eerste appartementencomplex van Oostzijderpark dat in de verkoop ging. Maar er komen nog meer woningen aan. In Oostzijderpark worden in totaal zo’n 500 woningen gebouwd. Het hele gebied wordt ontwikkeld

tot een stadswijk waar je kunt wonen met alle rijkdom van de stad, maar wel midden in het groen. De wijk krijgt veel groene en autoluwe plekken, ligt vlakbij twee flinke parken en op steenworp afstand van recreatieplas Jagersveld. In Oostzijderpark heb je nog echt de ruimte, alsof je in het park woont. In de wijk komen verschillende woningen. Appartementen én woonhuizen. Huurwoningen én koopwoningen. In verschillende prijsklassen.

Houd deze pagina in de gaten, bekijk de planning of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod.