Woningaanbod en planning

In Oostzijderpark komen niet zomaar nieuwe woningen. Er verrijst een nieuwe stadswijk. Binnen een paar jaar ontstaat hier een totaal nieuwe, fijne en groene woonomgeving voor iedereen. Er komen huurwoningen én koopwoningen, appartementen én woonhuizen. In verschillende prijsklassen. Inmiddels zijn de eerste woningen al in aanbouw, het eerste appartementencomplex is in verkoop en zijn de ontwikkelingen van volgende woonvelden in volle gang.

Woonveld A

De toren van woonveld A is het hoogste punt van stadswijk Oostzijderpark. Hier komen maar liefst 171 toekomstbestendige huurappartementen en beneden loop je binnen bij het gezellige restaurant, met terras in de zon. De toren licht nabij station Zaandam-Kogerveld in een autoluwe omgeving met veel groen, waar kinderen lekker kunnen spelen. De bouw is inmiddels gestart.

Woonveld D1 | Meiboom: nu in de verkoop!

De 24 appartementen van Meiboom zijn nu in de verkoop. Ze zijn gelegen in een markant gebouw dat aan de Jacob Israël de Haanstraat ligt: een lange, groene parklaan. De appartementen 67 tot 129 m² groot en hebben 1 of 3 slaapkamers.

Verdere planning

De nieuwe stadswijk Oostzijderpark bestaat uit de woonvelden A tot en met F. De planning van de realisatie, verkoop en/of verhuur van de komende woonvelden ziet er voorlopig zo uit:

Woonveld B & C

163 woningen totaal
43 eengezinswoningen
56 koop of vrije sector huurappartementen
64 sociale huurappartementen
Start verkoop Q4 2021 / Q1 2022
Start realisatie Q2 2022

Woonveld D & E

Woningen en appartementen
Start verkoop in Q3 2022

Woonveld F

73 sociale huurappartementen
Start realisatie Q3 2022